EN

RUT 240

RUT240 е компактен, икономичен и мощен индустриален LTE рутер за професионални приложения. Маршрутизаторът осигурява висока производителност за клетъчна комуникация. Оборудван с външен слот за SIM и светодиодни индикатори за състоянието на силата на сигнала, той осигурява лесно управление на мрежата. Конекторите за външна антена позволяват свързването на желаните антени и лесното намиране на най-доброто местоположение на сигнала.

Поддръжка на LTE

Наслаждавайте се на LTE интернет връзката навсякъде, независимо дали става въпрос за къмпинг, вашия дом или офис, без никакви притеснения -  с RUT240 имате покритие. Този лъскав маршрутизатор поддържа висока скорост LTE CAT4, която осигурява скорост до 70 Mbps за Вашето развлечени или бизнес нужди.

 

Безжична мрежа

С вградена WiFi връзка можете да се освободите от тромавата Ethernet базирана поддръжка на място или просто да запаметите някои СИМ-смартфони за онлайн проверки и изтегляне на прикачени електронни писма.

 

Вход и изход

С конфигурируеми входове можете да наблюдавате външни събития, независимо дали е преминаване на прага на ниво вода или просто сензор за врата. Получавайте сигнали от разстояние чрез SMS или електронна поща.

 

Външен СИМ слот

Външият СИМ слот ви позволява да сменяте SIM картата с относителна лекота и устройството ще се свърже веднага с мрежата, без да е необходимо да се рестартира.

 

RMS поддръжка

Управлявайте маршрутизаторите си от разстояние. С пълната поддръжка на централизираната система за дистанционно управление Teltonika ще имате достъп, контрол и наблюдение на всички маршрутизатори в рамките на една платформа. Това ще ви помогне да вземате по-добри решения за бъдещи най-добри практики.