EN

RUT850

RUT850 е компактен и тънък LTE безжичен маршрутизатор. Той поддържа най-новите стандарти IEEE802.11n и IEEE802.11b / g WLAN и осигурява скорост на предаване и приемане до 150 Mbps. LTE - до 150 Mbps DL и 50 Mbps UL.

 

Поддръжка на LTE

Независимо дали става дума за дълго семейно пътуване, място за къмпинг или нужда от достъп до офис в задната част - RUT850 е вашето устройство. Този лъскав автомобилен маршрутизатор поддържа висока скорост LTE CAT4, която осигурява скорост до 150Mbps за вашите развлечения или бизнес нужди.

 

Безжична мрежа

С помощта на най-новите стандарти IEEE802.11n и IEEE802.11b / g WLAN можете да сте сигурни, че може да се реализира пълен потенциал на LTE CAT4: няма лимити от LTE до WiFi. Свържете няколко устройства, гледайте филми, видео потоци или се свързвайте с дистанционно оборудване за наблюдение с лекота.

 

Захранване

RUT850 може да се използва или в леки автомобили или автобуси, камиони и друг тежък транспорт, който използва 24V батерия. Това се постига чрез широк диапазон на входното напрежение и защита от пренапрежение на напрежението - няма нужда от допълнително оборудване срещу пренапрежение. Съединителят за гнездото за захранване има цифров вход за запалване, който контролира състоянието на режима на заспиване на рутера.

 

Приложение за Android

Настройте интернет връзката си и бъдете готови да отидете за минути с няколко кликвания от вашия смартфон. Управлявайте и наблюдавайте производителността на рутера, без да се свързвате физически към устройството.

 

RMS поддръжка

Управлявайте маршрутизаторите си от разстояние. С пълната поддръжка на централизираната система за дистанционно управление Teltonika ще имате достъп, контрол и наблюдение на всички маршрутизатори в рамките на една платформа. Това ще ви помогне да вземате по-добри решения за бъдещи инсталации и прилагане на добри практики.