EN

RUT230

RUT230 е компактен, икономически ефективен и мощен индустриален рутер за професионални приложения. Маршрутизаторът осигурява висока производителност за клетъчна комуникация, важна за мисията. Оборудван с външен държач на SIM и светодиодни индикатори за състоянието на силата на сигнала, той осигурява лесно управление на мрежата. Конекторите за външна антена позволяват свързването на желаните антени и лесното намиране на най-доброто местоположение на сигнала.

 

3G поддръжка

Перфектен маршрутизатор M2M за промишлени решения. Ефективността на разходите наистина блести в ситуации, при които не е необходима огромна мобилна пропускателна способност. 3G модулът на Router осигурява достатъчно скорост, за да удовлетвори както данните от M2M, така и някои обичайни изисквания за използване на интернет.

 

Безжична мрежа

С вградена WiFi връзка можете да се освободите от тромавата Ethernet базирана поддръжка на място или просто да запаметите някои СИМ-смартфони за онлайн проверки и изтегляне на прикачени електронни писма.

 

Вход и изход

С конфигурируеми входове можете да наблюдавате външни събития, независимо дали е преминаване на прага на ниво вода или просто сензор за врата. Получавайте сигнали от разстояние чрез SMS или електронна поща.

 

Външно СИМ слот

Външно СИМ слот ви позволява да вмъквате или сменяте SIM картата с относителна лекота и устройството ще се свърже веднага с мрежата, без да е необходимо да се рестартира.

 

2x Ethernet портове

Малко и компактно устройство за плътни и компактни пространства с ограничено количество външни устройства. Ако един от портовете остава свободен, той може да бъде използван като основна интернет връзка или връзка за архивиране.

 

RMS поддръжка

Управлявайте маршрутизаторите си от разстояние. С пълната поддръжка на централизираната система за дистанционно управление Teltonika ще имате достъп, контрол и наблюдение на всички маршрутизатори в рамките на една платформа. Това ще ви помогне да вземате по-добри решения за бъдещи вноски и най-добри практики.